Twaalf trainees gestart bij TBI!

Elke maand publiceert Moongro een nieuwsbericht over de resultaten die in samenwerking met één van onze klanten behaald worden. Deze maand: TBI.

TBI is een groep van ondernemingen op het gebied van Techniek, Bouw en Infra. Tijdens het tweejarige traineeship worden trainees bij drie ondernemingen geplaatst om aan verschillende projecten te werken. Na deze periode zullen zij bij één van de ondernemingen uitstromen. TBI had als doel om binnen drie maanden tijd 10 trainees in de richtingen finance en techniek in te laten stromen in het traineeship.

Sinds afgelopen september is TBI negen technische trainees en drie financiële trainees rijker! Vooral het bereiken van de technische studenten was een uitdaging, omdat deze studenten gedurende het hele jaar af kunnen studeren en daarom niet allemaal tegelijk op zoek zijn naar een baan. Nadat Moongro de selectie (CV, motivatiebrief en telefonisch interview) van de kandidaten had verzorgd, heeft TBI de laatste gesprekken gevoerd. Het contact met de kandidaten is gedurende de hele procedure via Moongro gegaan en de betrokkenheid en open communicatie zorgden voor een optimale candidate experience!

TBI over de samenwerking met Moongro:
“Wij hadden dit jaar de ambitieuze doelstelling om 10 trainees te werven in een lastige doelgroep. Mede dankzij de hulp van Moongro zijn dit er zelfs 12 geworden! Fijne, proactieve organisatie die goed weet waar de doelgroep zich bevindt en hoe je die het beste kunt benaderen.”

Wilt u meer weten over RPO, multichannel strategieën of over de samenwerking met TBI? Neem dan contact op met Thijs Bootsman via 020-421 5118 of thijs.bootsman@moongro.com