Decathlon is de grootste sportwinkel van Nederland. Met een breed assortiment aan scherp geprijsde sportkleding, sportschoenen en andere sportartikelen zorgt Decathlon ervoor dat sporten toegankelijk wordt voor iedereen.

Decathlon maakt een enorme groei door in Nederland. Om de (nieuwe) winkels klaar te stomen voor de toekomst, willen zij de beschikking hebben over de grootste commerciële talenten van Nederland. In samenwerking met Decathlon heeft Moongro verschillende inhousedagen georganiseerd om commerciele HBO en WO talenten met een passie voor sport aan te trekken. Aan de hand van een inhoudelijk en sportief programma hebben alle talenten aangegeven dat hun beeld positief veranderd is t.o.v. Decathlon. Meerdere deelnemers hebben gesolliciteerd en verschillende talenten zijn aangenomen verspreid over meerdere vestigingen in Nederland.

 “Moongro heeft een groot netwerk, komt met goede ideeën en heeft ons van waardevol advies voorzien om de geschikte kandidaten te bereiken voor onze inhousedag.” - Coen Meuer, HR manager Decathlon Nederland.