Privacy Policy

PRIVACY POLICY MOONGRO EN COOKIESTATEMENT

 

  1. Algemeen

Moongro Recruitment bv, gevestigd aan het John M Keynesplein 12-46 te Amsterdam, hecht veel waarde aan de bescherming van persoonsgegevens die via haar binnenkomen en gaat dan ook zorgvuldig om met de verwerking van persoonsgegevens van haar gebruikers.

Deze website bevat links naar de websites van onze partners en naar websites van derden. Moongro is niet verantwoordelijk voor de naleving van de privacywetgeving door onze klanten, partners of andere partijen.

Moongro raadt je aan deze privacy policy aandachtig door te nemen en indien je vragen of opmerkingen hebt contact op te nemen via service@moongro.com.

Deze privacy policy is onder meer van toepassing op de volgende websites:

  • Business-Courses.nl/.be
  • StartersVacatures.nl/.be
  • AfstudeerStage.nl/.be
  • Hackathonoverzicht.nl/.be
  • Amsterdam-Startupjobs.nl
  • Vacature-Finance.nl/.be
  • TraineeshipsOverzicht.nl/.be
  • YoungProfessionalVacatures.nl/.be
  • Scriptie.nl/.be
  • TraineeshipIT.nl/.be
  • Startup-Vacatures.nl/.be
  • Startup-Stages.nl/.be
  • Inhousedagen.nl/.be
  • ProfessionalVacatures.nl/.be
  • Stages-IT.nl/.be
  • Vacatures-IT.nl
  • Stagesoverzicht.nl/.be
  • Vacatures-Sales.nl/.be
  • Sollicitatieblog.nl/.be
  • Amsterdam-startupjobs.com
  • Vacatures-tech.nl/.be
  • Welkbedrijfpastbijmij.nl/.be
  • moongro.nl/.com/.be
  1. Wat zijn persoonsgegevens?

Persoonsgegevens zijn gegevens die direct of indirect herleidbaar zijn tot een persoon. Denk bijvoorbeeld aan: een naam, adres, geboortedatum, telefoonnummer, locatiegegevens, een e-mailadres of IP-adres.

  1. Waarom verwerkt Moongro persoonsgegevens?

Moongro verzamelt persoonsgegevens met als doel haar diensten te kunnen verlenen (zodat we bijvoorbeeld contact met je te kunnen opnemen en kunnen bepalen of een vacature, stage of recruitment event bij jou past), om deze diensten zo goed mogelijk te laten functioneren, de werking van haar diensten te kunnen verbeteren en om statistieken te genereren. Daarnaast worden gegevens verzameld voor beveiligingsdoeleinden, en om efficiënt met de gebruikers van onze diensten te kunnen communiceren.  

  1. Op basis van welke grondslag verwerkt Moongro persoonsgegevens?

Behalve dat Moongro persoonsgegevens verwerkt met jouw ondubbelzinnige toestemming, doet zij dit omdat dit noodzakelijk is voor de uitvoering van haar diensten op grond van de overeenkomst met jou als klant, en op grond van haar gerechtvaardigde belang bij de normale vervulling van haar bedrijfsprocessen.

Om van de diensten van Moongro (zoals werving en selectie en employer branding campagnes gebruik te kunnen maken is het dan ook noodzakelijk dat door jou persoonsgegevens zoals onderstaand beschreven staan kunnen worden verstrekt. Zonder deze persoonsgegevens zal Moongro haar diensten niet (geheel) naar behoren kunnen verrichten.

  1.   Wat voor soort (categorieën) persoonsgegevens verwerken wij?

Door Moongro worden de volgende persoonsgegevens verzameld:

De volgende gegevens worden bewaard van kandidaten:

  • NAW-gegevens
  • Persoonlijke karakter eigenschappen. Hier vallen geen bijzondere persoonsgegevens onder.
  • Studie gerelateerde activiteiten en nevenactiviteiten
  • Persoonlijke fit bij de cultuur van een organisatie.
  • Gespreksnotities n.a.v gesprekken met carreer consultants en/of accountmanagers. Hier vallen geen bijzondere persoonsgegevens onder.

De volgende gegevens van klanten en prospects worden bewaard:

Naam organisatie

  • Adres:
  • Betalingstermijn:

Contactpersoon(en)

  • Naam:
  • Email:
  • Telefoonnummer:

Alle ontvangen en verstuurde emails naar en van klanten en prospects worden automatisch opgeslagen in ons CRM Pipedrive. Aantekeningen en gesprek notities worden tevens bijgehouden wanneer daar noodzaak voor is. Hier vallen geen bijzondere persoonsgegevens onder.

  1. Delen van persoonsgegevens met derden en (categorieën van) ontvangers

Moongro deelt alleen persoonsgegevens met derden, als dit nodig is voor onze dienstverlening; er een wettelijke verplichting is, of wanneer Moongro hiertoe nadrukkelijk verzocht wordt door de klant.

Moongro geeft persoonsgegevens niet door aan derden anders dan haar klanten en geeft persoonsgegevens niet door naar een land buiten de EU.

  1. Hoelang slaan wij persoonsgegevens op?

Moongro slaat persoonsgegevens niet langer op dan noodzakelijk. Dit betekent concreet dat de volgende persoonsgegevens van kandidaten normaliter maximaal [4 jaar] worden opgeslagen. Gegevens van klanten en prospects worden normaliter maximaal 6 jaar opgeslagen.

  1. Recht op intrekken toestemming, inzage, rectificatie, wissing en overdracht van persoonsgegevens

Je hebt recht op intrekking van je toestemming m.b.t. de verwerking van persoonsgegevens door Moongro, recht op inzage in en rectificatie van verwerkte persoonsgegevens, en wissing en overdracht van de door Moongro verwerkte/ opgeslagen persoonsgegevens. Tevens kunt je een klacht over de verwerking van persoonsgegevens indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

  1. Bron van de persoonsgegevens

De persoonsgegevens die Moongro niet direct van jou verkrijgt, verkrijgt Moongro uit de volgende bronnen: Monsterboard, LinkedIn, Talentpool en openbare databases.

  1. Beveiliging

Aangezien Moongro veel waarde hecht aan de bescherming van persoonsgegevens die via haar binnenkomen, besteedt Moongro tevens grote aandacht aan de beveiliging van de betreffende persoonsgegevens van haar gebruikers die zij onder zich heeft.

Moongro hanteert passende technische en organisatorische maatregelen om deze persoonsgegevens te beschermen tegen misbruik.

  1. Cookies

Een cookie is een klein bestandje dat wordt opgeslagen op je computer of telefoon. Moongro maakt onder meer gebruik van cookies om jouw voorkeuren te onthouden en om haar gebruikers te herkennen bij een volgend bezoek. Cookies stellen Moongro tevens onder meer in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze gebruikers.

Cookie verzameling uitschakelen

Het is mogelijk je browser zo in te stellen dat je geen cookies ontvangt. Wel kan het in dat geval zo zijn dat je van bepaalde diensten van Moongro geen of gedeeltelijke geen gebruik kunt maken of dat onze website(s) en app minder goed werken.

Cookies van derden

Via onze platformen worden ook cookies van derden geplaatst. Op het gebruik van cookies door andere bedrijven is het privacy- en cookiebeleid van het desbetreffende bedrijf van toepassing.

Welke cookies gebruiken wij?

Functionele of noodzakelijke cookies

Functionele of noodzakelijke cookies helpen de platformen van Moongro naar behoren te functioneren.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Bepaalde gegevens die jij achterlaat op ons platform, worden onthouden en opgeslagen;
  • Het geven van een melding bij een niet afgeronde inschrijving op de talentpool;
  • Je browserinstellingen worden opgeslagen, zodat je onze platformen optimaal op jouw beeldscherm kunt bekijken;
  • Een gelijkmatige belasting van de platformen, waardoor die functioneel en bereikbaar blijft;
  • Het opsporen van mogelijk misbruik of mogelijke problemen in onze platformen, door bijvoorbeeld opeenvolgende mislukte aanmeldpogingen.

Analytische cookies

Met analytische cookies verzamelen wij met behulp van derden statistieken over het gebruik van    onze platformen door de gebruikers. Door websitegebruik te meten kunnen we onze platformen blijven verbeteren in het voordeel van onze gebruikers.

Wij gebruiken met behulp van derden analytische cookies om het platformgebruik te onderzoeken. Deze statistieken geven ons onder meer inzicht in hoe vaak we worden bezocht, en waar we onze platformen kunnen verbeteren. Op deze manier zorgen wij ervoor dat de ervaring met onze platformen voortdurend geoptimaliseerd worden. Onder meer de volgende gegevens worden opgeslagen:

  • Het IP-adres, dat anoniem wordt gemaakt;
  • Technische kenmerken zoals de browser die je gebruikt (zoals Chrome, Internet Explorer of Firefox) en de resolutie van je computerscherm en welk apparaat je gebruikt;
  • Vanaf welke pagina je op onze platformen bent gekomen;
  • Wanneer en hoe lang je de platformen bezoekt of gebruikt;
  • Of je gebruik maakt van functionaliteiten van de platformen. Bijvoorbeeld het inschrijven op de talentpool, het gebruik van advertenties of het opslaan van favorieten;
  • Welke pagina’s je bezoekt in onze platformen;

    Deze cookies gebruiken wij bijvoorbeeld voor:

  • Het bijhouden van het aantal bezoekers van onze platformen;
  • Het meten van de tijdsduur per bezoek;
  • Het bepalen van de volgorde waarin een bezoeker de verschillende pagina’s van onze platformen bezoekt.

    Social media cookies van derden

Social media cookies zijn cookies die functionaliteiten van social media websites mogelijk maken.

Denk hierbij aan een YouTubefilmpje bij een vacature, de mogelijkheid om een vacature te delen via Social Media of te delen op je eigen profiel.

Hoe werken social media cookies van derden?

Social media cookies worden door de social media websites zelf geplaatst. Wanneer je in onze platformen een social media button aanklikt, wordt een social media cookie geplaatst. De social media partij kan jouw IP-adres herkennen op het moment dat je een pagina van onze platformen wilt delen. Voor de cookies die de social media partijen plaatsen en de data die zij hiermee verzamelen, verwijzen wij naar de verklaringen die deze partijen op hun eigen websites daarover geven. We raden je aan onderstaande privacy- en cookieverklaringen regelmatig te raadplegen:

·       Facebook

·       Google+ / YouTube

·       LinkedIn

·       Twitter

·       Instagram

·       Pinterest

 

Advertentiecookies

In onze platformen zie je promoties en advertenties van onszelf en van derden. Ook op websites van derden kun je onze advertenties tegen komen. Om deze promoties en advertenties relevant te houden maken wij gebruik van cookies. De advertentiecookies maken het mogelijk dat:

  • We kunnen bijhouden welke advertenties je al hebt gezien;
  • We kunnen bijhouden hoe vaak je een advertentie al hebt gezien;
  • We kunnen voorkomen dat je steeds dezelfde te zien krijgt;
  • We kunnen bijhouden of je op de advertenties klikt;
  • We kunnen bijhouden of je converteert nadat je een advertentie hebt gezien of hierop hebt geklikt;
  • We jouw online surf-, zoek-, en sollicitatiegedrag kunnen combineren ongeacht van welk apparaat je gebruik maakt;
  • We door het combineren van deze kenmerken jouw advertentie-interesses vaststellen en de advertenties die we aan je tonen in onze platformen en op websites van derden hierop kunnen afstemmen.

Advertentienetwerken en mediabureaus fungeren als tussenpersoon voor webwinkels en

adverteerders. De advertentiecookies van deze partijen maken het mogelijk dat:

  • We advertenties van derden aan je kunnen tonen;
  • Onze advertentiepartners jouw voorkeuren bij Moongro kunnen combineren met informatie die zij verzamelen bij jouw bezoek aan andere websites.

Voor de cookies die deze partijen voor advertentiedoeleinden plaatsen, verwijzen wij je naar de verklaringen op de websites van deze partijen. Omdat de verklaringen regelmatig kunnen wijzigen, raden wij je aan deze privacy- en cookieverklaringen regelmatig te raadplegen. De volgende partijen plaatsen op onze webwinkel cookies:

·       Google

·       Facebook

·       Twitter

·       LinkedIn

·       VWO

·       Hotjar

·       Keyword-Hero

·       SE Ranking

 

Laatst bekeken, favorieten, interesse en personalisatie cookies

We hebben zoveel vacatures op onze platformen dat we je graag op weg helpen. Bijvoorbeeld door je te wijzen op vacatures die voor jou interessant zijn. Dat gebeurt bijvoorbeeld op basis van je eerdere bezoeken aan onze platformen ongeacht met welk apparaat dat was. We kijken dan naar cookies en je IP-adres, maar ook naar wat je eerder bij ons bezocht en je interesses die we kennen doordat we jou daarnaar gevraagd hebben. Deze informatie combineren wij om een beeld te krijgen van jouw interesses en voorkeuren waarop de platformen voor jou kunnen worden aangepast.

De interesse cookies maken het mogelijk dat:

  • We in onze platformen jouw online surf-, zoek-, en sollicitatiegedrag kunnen combineren ongeacht met welk apparaat je de platformen bezoekt;
  • We door het combineren van jouw surfgedrag, jouw voorkeuren en interesses vaststellen en aanbiedingen en aanbevelingen in onze platformen hierop kunnen afstemmen;
  • We via onze platformen aanbiedingen en aanbevelingen aan je kunnen tonen op basis van jouw interesses en de combinatie van je surf-, zoek-, en sollicitatiegedrag;
  • Wij op basis van je surfgedrag gerichte aanbiedingen en aanbevelingen kunnen tonen op websites van derden.