Over Moongro

Persoonlijke aandacht in een datagedreven wereld. Daar staan we voor. Zo helpen we organisaties in de financiƫle sector met het vinden van oplossingen voor complexe recruitmentvraagstukken.

scroll

Een betrokken en betrouwbare partner

In een wereld die steeds sneller lijkt te draaien, is het belangrijk om de juiste keuzes te maken. Zeker als de tijdsdruk hoog is, en het vraagstuk complex. Moongro helpt organisaties in de financiƫle sector met het vinden van jong, hoogopgeleid talent. We doen dit snel, zorgvuldig en met veel persoonlijke aandacht, zodat jij je zo min mogelijk zorgen hoeft te maken over het recruitmentvraagstuk dat voor je ligt.

Om de wervingsdoelstellingen van jouw organisatie te halen, hebben we de afgelopen jaren verschillende succesvolle modellen ontwikkeld. Hierdoor kunnen we al vroeg in het proces voor duidelijkheid zorgen. Dat geeft rust en vertrouwen, de basis voor een succesvolle samenwerking. Zo worden we door onze opdrachtgevers niet alleen gezien als leverancier van talent, maar ook als strategische instroompartner.

Het Team

Compliance Risk

Ceo

Compliance Risk

Ceo

Compliance Risk

Ceo

Compliance Risk

Ceo

Onze waarden

Betrokkenheid

We zijn teamplayers die goed kunnen luisteren en oprechte aandacht en interesse hebben in onze opdrachtgevers en kandidaten.

Betrouwbaarheid

We maken alleen afspraken die we na kunnen komen. Onze adviezen zijn eerlijk en we zetten in op langdurige samenwerkingen.

Persoonlijke Groei

We zijn ambitieus en vinden het belangrijk om regelmatig te reflecteren en bewust te zijn van onze persoonlijke ontwikkeling.

Doorzettingsvermogen

We gaan altijd door. Succes bestaat voor 80% uit inzet. En als wij een opdracht niet aankunnen, kan niemand het.

Creativiteit

We zijn constant bezig met innoveren en het zoeken naar nieuwe inzichten op het gebied van technologie en data.

Plezier

We zijn een menselijke en open organisatie, waar veel ruimte is voor ontspanning, verbinding en plezier.