Hoe het werkt.

De data-gedreven technologie stelt Moongro in staat om voor haar klanten exact die kandidaten te targeten die op dat moment zullen solliciteren. Dit kan zo specifiek zijn dat er bijvoorbeeld alleen maar vrouwen worden getarget die op dit moment geïnteresseerd zijn in een baan binnen Technology. Op deze manier lieten wij bijvoorbeeld voor een klant van ons 20 vrouwen instromen in 2 maanden tijd.

 

De magic zit ‘m in de informatie, de structuur en de modellen die Moongro heeft ontwikkeld. Per maand maken zo’n 100.000 jonge, hoogopgeleide talenten gebruik van het platform, dat aan de achterkant uit verschillende data-tools en data-bases bestaat. Deze data-bases sturen verschillende transactionele processen aan, zodat het platform aan de voorkant goed werkt en continu de informatie aanbiedt waar de gebruiker voor komt. Daarnaast draait er een data-lake waar geautomatiseerd, veel meer dynamische analyses worden gedraaid. Het is juist dit gedeelte, waardoor Moongro continu stappen blijft zetten qua learnings. Nieuwe logica en voorspellende modellen maken het steeds weer mogelijk om nog specifieker te targeten.

 

Vervolgens gaan kandidaten het selectieproces in bij onze klanten. Al dan niet begeleidt door de Career Consultants van Moongro, want voor steeds meer klanten neemt Moongro een groot gedeelte van het selectieproces over. In deze oververhitte arbeidsmarkt is het cruciaal dat een kandidaat die solliciteert een hele prettige Candidate Experience heeft. De Career Consultants van Moongro borgen deze ervaring door kandidaten met veel aandacht te begeleiden en onze klanten vooraf te helpen bij het optimaal inrichten van het selectieproces. Vervolgens stromen de kandidaten in bij onze klanten, op hun pay-roll. Moongro detacheert niet en zendt ook niet uit.

 

De voorspellende modellen maken het mogelijk om voor klanten vooraf aan te geven voor welke opdrachtfee alle doelstellingen gegarandeerd ingevuld kunnen worden. Dit maakt ook een kostenanalyse voor onze klanten erg gemakkelijk, wat hen helpt bij het strategisch vooruitkijken en in steeds meer gevallen het outsourcen van een een groot deel van hun instroomvraagstuk aan Moongro.

 

In 2019 verwacht Moongro tegen de 100% te groeien.