In het kort

Moongro is het grootste recruitmentbedrijf gespecialiseerd in hoogopgeleid talent in Nederland. Middels een datagedreven carrièreplatform bereiken wij maandelijks 100.000 hoogopgeleide kandidaten. Daarnaast bestaat onze actuele talentpool uit ruim 12.000 hoogopgeleide (young) professionals en beschikken wij over een netwerk van interim professionals die direct inzetbaar zijn. Zo helpen wij onze partners, ruim 100 toonaangevende werkgevers, met de instroom van vaste en tijdelijke medewerkers. 

Detacheren/detavast (vanaf 6 maanden, met de mogelijkheid tot overname)

Door detachering bieden wij onze partners de mogelijkheid om hoogopgeleid personeel in te huren. Werknemers met kennis en/of ervaring, met de mogelijkheid tot aanvullende opleiding en certificering in een specifieke richting. Het voordeel is dat u hoogopgeleide kandidaten aan uw organisatie kunt verbinden en toch de flexibiliteit kunt bewaken waar veel organisaties behoeften aan hebben. Bovendien is een overname van kandidaten, na de inhuurperiode, bespreekbaar.

Uitzenden (volledig flexibel, wekelijks opzegbaar)

Hoogopgeleid talent op afroep beschikbaar, met de mogelijkheid om de samenwerking op ieder moment op/af te schalen. Uitzenden heeft als voordeel dat uw organisatie op elke moment over een volledig flexibele schil kan beschikken. Veel van onze partners hebben te maken met piekdrukte op bepaalde momenten in het jaar. Het verschil met traditionele uitzendbureaus is dat wij beschikken over een talentpool van hoogopgeleid talent. Zo combineren wij het niveau van een detacheringsbureau met de flexibiliteit van een uitzendbureau.

Interim (ervaren professionals, direct beschikbaar)

Via interim professionals schakelt u tijdelijk een ervaren professional in. Bijvoorbeeld ter vervanging van een medewerker, of omdat u op zoek bent naar specifieke kennis. Moongro beschikt over verschillende besloten netwerken met ruim 1.000 interim professionals die per direct of op zeer korte termijn beschikbaar zijn. Interim professionals beschikken over relevante werkervaring, opleiding en certificering voor (semi-)overheid en bedrijfsleven. 

Recruitment Process Outsourcing (instroomgarantie vanaf 5 kandidaten)

Recruitment Process Outsourcing (RPO) geeft een instroomgarantie op uw wervingsdoelstellingen. Moongro zet haar carrièreplatform en de talentpool in om de meest relevante hoogopgeleide (young) professionals te werven voor uw organisatie. Het proces wordt volledig begeleid door een ervaren Career Consultant van Moongro. De Career Consultant is verantwoordelijk voor de werving, selectie en begeleiding van kandidaten gedurende het proces. Door de grip die wij hebben op de doelgroep geven wij een garantie op het aantal aangenomen kandidaten.