Voor 2018 garanties op uw recruitmentdoelstellingen?

Gegarandeerd uw recruitmentdoelstellingen realiseren in 2018? Dan bent u bij Moongro aan het juiste adres. Hoogstwaarschijnlijk heeft u onze spots voorbij horen komen op BNR Nieuwsradio en wilt u nader kijken naar de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Wij helpen bedrijven en young professionals elke dag te groeien door hen met elkaar te verbinden. Door ons bereik van 100.000 Young Professionals per maand te combineren met data gedreven technologie, behoren wij tot een van de grootste online recruitment platformen van Nederland en België. Wij maken uw doelstellingen waar! Neem contact met ons op door hier te klikken, dan kijken wij graag samen met u naar uw specifieke doelstellingen qua profielen, tijdlijnen en aantallen.

Scroll to content

Recruitment

Jaarlijks oriënteren 1 miljoen hoogopgeleide talenten en young professionals zich via de verschillende kanalen van Moongro op de arbeidsmarkt. Met data en smart tech zijn wij in staat snel en kwalitatief sterke matches te maken tussen young professionals en onze opdrachtgevers.

Via 36 carrière- en recruitment websites, een kwalitieve database, een landelijk dekkend talent recruiter netwerk en kennis van de doelgroep zijn wij in staat elk wervings vraagstuk rondom hoogopgeleid talent in te vullen.

Door enerzijds de stevige grip op de young professional doelgroep en anderzijds door alles door te meten – van het eerste bezoek tot eventuele sollicitatie – kunnen wij voor jou de juiste doelgroep bereiken met de juiste boodschap, op het juiste moment.

Voor meerdere opdrachtgevers neemt Moongro zelfs het gehele recruitment proces uithanden.

Detachering

Innovatie en groei komt voor het belangrijkste deel van jong, hoogopgeleid talent. In Silicon Valley is de gemiddelde leeftijd nog geen 30 jaar! Om voorop te kunnen blijven lopen is het juiste talent dus noodzakelijk.

Door een speciaal opleidings programma in de richtingen van IT, Finance en Online Marketing leiden wij talenten op en stomen hen klaar voor de banen van de toekomst. Via een persoonlijk ontwikkelings- en opleidingstraject , afgestemd op de behoefte van onze opdrachtgevers worden talenten klaar gestoomd. Wanneer de samenwerking van beide kanten bevalt is een overname zo geregeld. Interesse? Neem dan contact op!

Uitzenden

Moongro biedt studenten de mogelijkheid op een bijbaan met impact. Studenten die elke dag het verschil willen maken en geloven dat kleine stapjes tot een groot resultaat leiden zijn de belangrijkste karakter eigenschappen voor opname in onze talentpools. Ben je als bedrijf op zoek naar de juiste studenten die verder durven te kijken en het verschil willen maken? Neem dan contact met ons op!

Nieuws.

Download
Download