Garanties op uw recruitmentdoelstellingen?

Moongro is een technologiebedrijf dat het verschil maakt in de Nederlandse recruitmentmarkt op het gebied van jong, hoogopgeleid talent. Door ons bereik van 100.000 Young Professionals per maand te combineren met data gedreven technologie, zijn wij in staat om gedetailleerd het resultaat te kunnen voorspellen en daar instroomgaranties op aan te bieden. Zelfs in de oververhitte arbeidsmarkt van dit moment kan Moongro haar klanten instroomgaranties bieden. Zo laat Moongro voor sommige opdrachtgevers meer dan 100 jonge, hoogopgeleide talenten, per jaar instromen.

Scroll to content

Wie zijn wij

Vier jaar geleden reisden eigenaren Robin Friend en Oscar Bieleveld af naar Silicon Valley om daar te kijken wat de snelst groeiende bedrijven gemeen hadden. Na twee dagen was de belangrijkste gemene deler al duidelijk: het waren allemaal data-gedreven technologiebedrijven. Bedrijven die vanuit eigen technologie een service aanboden binnen een specifieke markt en vanuit het data-gedreven werken een niveau van dienstverlening aan konden bieden, dat hun concurrenten simpelweg niet konden.

 

Deze technologiebedrijven hadden de beschikbaarheid over veel meer informatie. Konden daardoor veel beter passende oplossingen aanbieden, en de data stelde hen in veel gevallen in staat veel sneller te leren. Het was de start van Moongro. 

Hoe werkt het

De data-gedreven technologie stelt Moongro in staat om voor haar klanten exact die kandidaten te targeten die op dat moment zullen solliciteren. Dit kan zo specifiek zijn dat er bijvoorbeeld alleen maar vrouwen worden getarget die op dit moment geïnteresseerd zijn in een baan binnen Technology.

Op deze manier lieten wij bijvoorbeeld voor een klant van ons 20 vrouwen instromen in 2 maanden tijd.

 

De magic zit ‘m in de informatie, de structuur en de modellen die Moongro heeft ontwikkeld.

Nieuws.

Download
Download