Garanties op uw recruitment doelstellingen?

Moongro is een technologiebedrijf dat het verschil maakt in de Nederlandse recruitmentmarkt op het gebied van jong, hoogopgeleid talent. Door ons bereik van 100.000 Young Professionals per maand te combineren met data gedreven technologie, zijn wij in staat om gedetailleerd het resultaat te kunnen voorspellen en daar instroomgaranties op aan te bieden. Zelfs in de oververhitte arbeidsmarkt van dit moment kan Moongro haar klanten instroomgaranties bieden. Zo laat Moongro voor sommige opdrachtgevers meer dan 100 jonge, hoogopgeleide talenten, per jaar instromen. Wil je meer weten over de instroom van hoogopgeleid talent door Moongro of ben je geïnteresseerd in een samenwerking met Moongro? Neem dan contact op via +31 20 421 5118 of mail naar info@moongro.com. 

Scroll to content

Online wervingscampagnes

Moongro zet voor bedrijven wervingscampagnes in die gericht zijn op de werving van jong hoogopgeleid talent met een Bachelor- en Master-achtergrond (0-2 jaar werkervaring). 

 

De talentvolle studenten komen veelal vanaf hun 2de studiejaar in contact met een van onze Moongro websites en zijn tot aan 2 jaar na afstuderen op het Moongro platform actief. Aan de hand van vastlegging van het gedrag, voorkeuren en interesses van de talenten op het Moongro platform kunnen wij voorkeursprofielen opbouwen, waardoor wij in staat zijn zeer effectieve wervingscampagnes te draaien.

Instroom garantie toptalent

Moongro werft voor bedrijven young professionals en kan hier garanties voor aanbieden. Zelfs in de oververhitte arbeidsmarkt van dit moment kan Moongro haar klanten instroomgaranties geven. Middels ons datagedreven werven en onze eigen talentpools kunnen wervingsdoelstellingen die bedrijven hebben behaald worden. 
 

Het recruitment apparaat van Moongro kan als een direct verlengstuk worden gezien van de recruitment afdeling van een bedrijf. Indien bedrijven tijdelijk of in haar geheel geen recruitment afdeling heeft kan Moongro ook worden ingezet.

Whitepaper: Krapte op de arbeidsmarkt

Download

Blogs