Directe instroom van talenten

Moongro werft voor bedrijven young professionals en kan hier garanties voor aanbieden. Zelfs in de oververhitte arbeidsmarkt van dit moment kan Moongro haar klanten instroomgaranties geven. Middels ons datagedreven werven en onze eigen talentpools kunnen wervingsdoelstellingen die bedrijven hebben behaald worden. 

Het recruitmentapparaat van Moongro kan als een direct verlengstuk worden gezien van de recruitment-afdeling van een bedrijf. Indien bedrijven tijdelijk of in haar geheel geen recruitment-afdeling heeft kan Moongro ook worden ingezet.

Moongro neemt altijd het belang van zowel opdrachtgever als kandidaat in ogenschouw. Naast onze datagedreven manier van werken, staat intrinsieke motivatie van de young professional altijd op plaats no. 1. Hierdoor komt de beste match tot stand en kan Moongro direct waarde toevoegen aan uw bedrijf.

Interesse? 

Wil je meer weten over de instroom van hoogopgeleid talent door Moongro of ben je ge├»nteresseerd in een samenwerking met Moongro? Neem dan contact op via +31 20 421 5118 of mail naar info@moongro.com. Het is ook mogelijk om via het contactformulier je gegevens achter te laten en wij komen dan zo snel mogelijk met je in contact om samen te kijken naar de mogelijkheden.