Wie zijn wij?

Bij Moongro zijn we elke dag trots op wat wij doen! Moon staat voor de oneindige mogelijkheden die een ambitieuze starter of young professional heeft, Gro voor het Engelse ‘grow’ – groeien – wat centraal staat in onze filosofie. Wij helpen bedrijven en young professionals elke dag te groeien door hen met elkaar te verbinden. Dit brengt ons elke dag weer een stapje dichterbij onze missie: ieder hoogopgeleid talent aan zijn of haar droombaan te helpen.

Tegelijkertijd groeien wij als bedrijf zelf ook. Zo is de omzet de afgelopen drie jaar elk jaar tussen de 50 en 100 procent gestegen, werd verhuisd naar een groter kantoor (waar alweer een optie is genomen op een extra verdieping) en bereikt Moongro jaarlijks ruim een miljoen hoogopgeleide studenten en young professionals via onze 36 nichewebsites. Het aantal medewerkers is het afgelopen jaar verdubbeld en wij bieden veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Met een gemiddelde leeftijd van 28 bestaat het team van Moongro uit jonge, ondernemende en positief ingestelde mensen die elke dag een stap willen zetten op zowel persoonlijk als zakelijk gebied. Wij geloven namelijk dat iedere dag kleine stapjes zetten uiteindelijk tot hele grote sprongen leiden!

Waar staan wij voor?

Banner betrokkenheid
Banner inspireren
Banner ondernemerschap
Banner Positiviteit
Banner proactiviteit
Banner Positiviteit

Kijkje in de keuken

Het Sollicitatieproces

Nadat jij je CV en motivatiebrief hebt opgestuurd zullen we eerst telefonisch contact met je opnemen. Als het in het telefoongesprek van beide kanten klikt nodigen wij je uit voor een kennismakingsgesprek op kantoor met één van de directeuren of managers. Het volgende en tevens laatste gesprek heb je met de lijnmanager van jouw desbetreffende afdeling. Een persoonlijkheids- en drijfveren test en assessment kunnen onderdeel uitmaken van het selectieproces. We houden van snel schakelen, dus het proces duurt niet langer dan drie weken.

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Solliciteer

Stuur je CV en motivatiebrief naar ons en we nemen z.s.m. contact met je op.
Thumbnail

Telefonisch interview

Kort telefonisch interview, zodat jij ons en wij jou alvast leren kennen.
Thumbnail

1e gesprek

In het eerste gesprek spreek je met iemand van de directie en leer jij ons en wij jou nog beter kennen.
Thumbnail

2e gesprek

Eerste gesprek goed gegaan? Tweede gesprek met in ieder geval iemand van je toekomstige team.
Thumbnail

Assessment ronde (optioneel)

Voor een aantal functies is er ook een specifiek assessment om jouw skills te testen.
Thumbnail

Contractvoorstel

Gefeliciteerd we doen je een aanbod!
Thumbnail

Baan

Jouw leven zal nooit meer hetzelfde zijn aangezien jij voor Moongro gaat werken en nog belangrijker, wij met jou!