Wie zijn wij?

Bij Moongro zijn we elke dag trots op wat wij doen! Moon staat voor de oneindige mogelijkheden die een ambitieuze starter of young professional heeft, Gro voor het Engelse ‘grow’ – groeien – wat centraal staat in onze filosofie. Wij helpen bedrijven en young professionals elke dag te groeien door hen met elkaar te verbinden. Dit brengt ons elke dag weer een stapje dichterbij onze missie: ieder hoogopgeleid talent aan zijn of haar droombaan te helpen.

Met een gemiddelde leeftijd van 28 bestaat het team van Moongro uit jonge, ondernemende en positief ingestelde mensen die elke dag een stap willen zetten op zowel persoonlijk als zakelijk gebied. Al deze kleine stapjes per dag leiden uiteindelijk tot hele grote sprongen!

Ons doel is dat onze medewerkers elke dag met een lach naar kantoor komen en na een werkdag fluitend op hun fiets naar huis zitten omdat zij met een te gek team mooie resultaten hebben gerealiseerd. Wij geloven erin dat mensen de beste resultaten neerzetten als zij in hun kracht staan. In je kracht sta je als jij de vrijheid en ruimte voelt om te groeien en echt dingen kunt realiseren. Door veel ruimte te bieden aan begeleiding, persoonlijke ontwikkeling en eigen inbreng willen wij onze medewerkers handvatten bieden om in hun kracht te gaan staan. Een gemene deler van medewerkers van Moongro is dat iedereen houdt van mooie resultaten neer te zetten maar iedereen vindt het ook te gek om leuke dingen met elkaar te ondernemen zoals teamuitjes, wintersport en een vaak veel te gezellige vrijdagmiddagborrel.

Waar staan wij voor?

Banner betrokkenheid
Banner inspireren
Banner ondernemerschap
Banner Positiviteit
Banner proactiviteit
Banner Positiviteit

Kijkje in de keuken

Het Sollicitatieproces

Nadat jij je CV en motivatiebrief hebt opgestuurd zullen we eerst telefonisch contact met je opnemen. Als het in het telefoongesprek van beide kanten klikt nodigen wij je uit voor een kennismakingsgesprek op kantoor met één van de directeuren of managers. Het volgende en tevens laatste gesprek heb je met de lijnmanager van jouw desbetreffende afdeling. Een persoonlijkheids- en drijfveren test en assessment kunnen onderdeel uitmaken van het selectieproces. We houden van snel schakelen, dus het proces duurt niet langer dan drie weken.

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Solliciteer

Stuur je CV en motivatiebrief naar ons en we nemen z.s.m. contact met je op.
Thumbnail

Telefonisch interview

Kort telefonisch interview, zodat jij ons en wij jou alvast leren kennen.
Thumbnail

1e gesprek

In het eerste gesprek spreek je met iemand van de directie en leer jij ons en wij jou nog beter kennen.
Thumbnail

2e gesprek

Eerste gesprek goed gegaan? Tweede gesprek met in ieder geval iemand van je toekomstige team.
Thumbnail

Assessment ronde (optioneel)

Voor een aantal functies is er ook een specifiek assessment om jouw skills te testen.
Thumbnail

Contractvoorstel

Gefeliciteerd we doen je een aanbod!
Thumbnail

Baan

Jouw leven zal nooit meer hetzelfde zijn aangezien jij voor Moongro gaat werken en nog belangrijker, wij met jou!