Wie zijn wij?

Moongro is een technologiebedrijf dat het verschil maakt in de Nederlandse recruitmentmarkt op het gebied van jong, hoogopgeleid talent. Het data-gedreven werken maakt het mogelijk om zelfs in de oververhitte arbeidsmarkt van dit moment de doelstellingen van onze klanten te realiseren en voor sommige opdrachtgevers meer dan 100 jonge hoogopgeleiden per jaar te laten instromen.
 

Ontwikkeling

Na het testen van de software werd het data-gedreven Moongro in juli 2017 gelanceerd. De technologie, en met name de resultaten, zorgden vervolgens voor het momentum waardoor Moongro in 2018 al meteen een enorme groei doormaakte.
 
Door gebruik te maken van de data en de voorspellende modellen die Moongro heeft ontwikkeld, is het voorafgaand aan het starten van de samenwerking, al mogelijk om de klant een exact plaatje te schetsen van wat er nodig is om de uiteindelijke wervingsdoelstellingen ook daadwerkelijk binnen de tijdlijnen te realiseren. Tegelijkertijd geeft de data vooraf ook volledig inzicht in wat er simpelweg niet haalbaar is. Dit voorkomt teleurstellingen en is voor onze klanten erg fijn om vooraf te weten. Door op deze manier te werken is Moongro voor haar klanten veel meer strategische instroompartner dan levrancier.

Banner Positiviteit

Kijkje in de keuken

Het Sollicitatieproces

Nadat jij je CV en motivatiebrief hebt opgestuurd zullen we eerst telefonisch contact met je opnemen. Als het in het telefoongesprek van beide kanten klikt nodigen wij je uit voor een kennismakingsgesprek op kantoor met één van de directeuren of managers. Het volgende en tevens laatste gesprek heb je met de lijnmanager van jouw desbetreffende afdeling. Een persoonlijkheids- en drijfveren test en assessment kunnen onderdeel uitmaken van het selectieproces. We houden van snel schakelen, dus het proces duurt niet langer dan drie weken.

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Solliciteer

Stuur je CV en motivatiebrief naar ons en we nemen z.s.m. contact met je op.
Thumbnail

Telefonisch interview

Kort telefonisch interview, zodat jij ons en wij jou alvast leren kennen.
Thumbnail

1e gesprek

In het eerste gesprek spreek je met iemand van de directie en leer jij ons en wij jou nog beter kennen.
Thumbnail

2e gesprek

Eerste gesprek goed gegaan? Tweede gesprek met in ieder geval iemand van je toekomstige team.
Thumbnail

Assessment ronde (optioneel)

Voor een aantal functies is er ook een specifiek assessment om jouw skills te testen.
Thumbnail

Contractvoorstel

Gefeliciteerd we doen je een aanbod!
Thumbnail

Baan

Jouw leven zal nooit meer hetzelfde zijn aangezien jij voor Moongro gaat werken en nog belangrijker, wij met jou!